Ξύλινες σκάλες

Ένα στοιχείο το οποίο προσθέτει χάρη και ομορφιά στο σπίτι σας είναι μια ξύλινη σκάλα. Η κατασκευή μιας σκάλας ‘’θέλει’’ τέχνη, μαστοριά προσόντα τα οποία εγγυάται η πολύχρονη πείρα μου στην κατασκευή
ξύλινης σκάλας. Μπορώ να επενδύσω την σκάλα σας (μπετό) με παρκέτα πάχους 21-22χιλιοστά και την κατασκευή μουρέλου πάχους 4 εκατοστών και ο δεύτερος τρόπος είναι η επένδυση με ξυλεία (πάνελ) πάχους 4 εκατοστών. Αυτού του είδους επένδυση μπορεί να γίνει επάνω σε μπετό, σε προκατασκευασμένη σιδερένια σκάλα αλλά και σκάλα η οποία επενδύθηκε με μάρμαρο ή με πλακάκι. Όλες μου οι σκάλες είναι χειροποίητες, φτιαγμένες δηλαδή από μένα  ‘’ζυγισμένες’’ και ‘’μετρημένες’’ στο χιλιοστό για να είναι ασφαλής στην ανάβαση και στην κατάβαση, ξεκούραστες στην χρήση τους και προπάντων απαλλαγμένες από ενοχλητικά τριξίματα. Για το τελευταίο υπάρχει γραπτή εγγύηση η οποία περιλαμβάνεται στο ιδιωτικό συμφωνητικό.

Η παλιά μου ξύλινη σκάλα έχει γρατζουνιστεί και στην άκρη του πατήματος έχει φύγει το βερνίκι.
Επισκευάζεται; Μπορεί να γίνει κάτι;

Αυτές και πολλές άλλες ερωτήσεις και απορίες έχουν οι πελάτες μου για την παλιά σας ξύλινη σκάλα τους. Λοιπόν, και βέβαια επισκευάζεται και τρίβεται και ξανά βερνικώνεται και μάλιστα δίχως σκόνη, με τον ίδιο τρόπο που επισκευάζω το παλιό σας παρκέ. Η σκάλα σας θα τριφτεί με τριβείο, δίχως να κάνω σκόνη μέσα στο σπίτι σας, για να αφαιρεθεί το παλιό της βερνίκι, τυχόν σκασίματα ή ρωγμές θα στοκαριστούν και θα ξανά περαστεί νέο βερνίκι. Τηλεφωνήστε στο 6973 24 80 80 για να αποκτήσετε και εσείς μια ξεχωριστή ξύλινη σκάλα, κόσμημα για το σπίτι σας.